Морська капуста з сьомгою

Салати



Морська капуста це джерело витмаминов і мікроелементів. Адже склад ламінарії унікальний: амінокислоти, альгінати, поліненасичені жирні кислоти, вітаміни, макро - і мікроелементи. У порівнянні зі звичайною капустою в морській капусті вдвічі більше фосфору, 11 разу - магнію, у 16 - заліза, в 40 разів - натрію.

Склад:

морська капуста
500 г

цибуля 1 шт

черевце сьомги копчене 150-200 г

оливкова олія 30 мл

перець чорний мелений за смаком

Приготування:



З черевця сьомги зніміть м'ясо. Поріжте маленькими смужками.



Цибулю потрібно порізати півкільцями і замаринувати у воді з оцтом 2:1 на 30 хвилин.



Морську капусту промити, дати стекти воді, порізати на невеликі шматочки, додати мариновану цибулю, сьомгу, перець мелений чорний, заправити салат оливковою олією.



Приємного апетиту! Салат з морської капусти готовий!


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок