Салат "Рибка" (оселедець під шубою)

Салати


 



 

Захотілося оселедця під шубою. Думала, а як її можна злегка видозмінити? Шукала компоненти, які найбільш підходять до оселедця. Вибрала редис. Вийшло дуже смачно. Незвично.

Звичний для мене варіант оселедця під шубою це: буряк, картоплю. морква, яйця, оселедець, цибулю, яблуко. Люди готують інакше.

Я додала зелений лук, замість ріпчастої. Прибрала взагалі яйця і додала редис.

Спробуйте. Може і вам сподобається?

 

Продукти:

буряк червона 3 шт.

картопля 4-5 шт.

оселедець слабосолона 1 велика

редис 10 шт.

зелена цибуля - за смаком

майонез 1 пакет

оливкова олія 1 ст. ложка

сіль, перець за смаком.

Всі овочі попередньо відварити.

 

 

Приготування.

1. Оселедець очистити звичним способом. Нарізати дрібним кубиком. Викласти на блюдо.



2. Оселедець полити оливоковым маслом. Дрібно нарізати зелений лук. Посипати зверху.



3. Натерти на крупній тертці картоплю. Викласти на оселедець.



Посолити, поперчити. змастити майонезом.

4. Редис очистити. Натерти на крупній тертці. Викласти поверх картоплі.



Змастити майонезом.

5. Очистити буряк. Натерти на дрібній тертці. ІМХО, заставу смачною шуби правильно подрібнений буряк. Натерая на дрібну тертку ви гарантовано отримаєте соковиту буряк і соковитий салат. Викласти шаром на редиску. Змастити майонезом. Прикрасити за бажанням.




Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок