Салат "Альонушка"

Салати



 

Смачний салатик. Дуже близький до салату Олів'є, але трохи інший склад продуктів.

Продукти:

бочкової огірок - 3 шт.

свіжий огірок - 2 шт.

яйця варені 4 шт.

картопля 3 шт.

зелений лук, інша зелень - за смаком.

відварна куряча грудка 1 шт.

шаміньони мариновані 1 маленька баночка.

майонез або сметана гірчиця за смаком.

банку консервованого горошку

 

Приготування.

1. Картопля і яйця відварити. Остудити і почистити.

2. Свіжий і бочкової огірки нарізати кубиком.





3. Зелень подрібнити.



4. Відварну картоплю, яйця, курячу грудку нарізати кубиком. Відкрийте банку печериць. Якщо гриби маленькі, можна не нарізати. Якщо крупноватые, то краще нарізати. Відкрийте банку горошку. Воду злити. Сам горошок додати в салат.









5. Заправити все майонезом або сметаною (з додаванням гірчиці) і подати до столу.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок