Томати жовтих сортів, крім естетичної краси, володіють дуже насиченим смаком. Їх відрізняє від червоних побратимів велика кількість м'якоті і солодкуватий смак. Крім вітамінів, вони містять деякі органічні кислоти, які сприяють травленню. Крім того, що міститься в плодах сік є ні чим іншим, як структурованої рідиною, яка значно відрізняється навіть від очищеної води і володіє корисними властивостями. У жовтих помідорах міститься велика кількість каротиноїдів, а також лікопін, який сприяє відновленню складу крові і сприяє очищенню організму. Цим користуються багато алергологи радять приймати такі овочі в їжу.
Продукти:
жовті помідори 4 шт
огірок 4 шт
болгарський перець 2 шт
оливки жерные
сіль
перець мелений
олія оливкова
Приготування:Наріжте кружечками огірочок, і викладіть по колу на тарілочці. Солодкий перець поріжте кубиками і покладіть в серединку.
Помідори часточками на огірочки.
Зверху половинки оливок, сіль, перець мелений і полити олією оливковоым. Салат готовий!
Прикрашаємо зеленню і до столу!