"Цезар" з креветками

Салати

цезарь с креветками

Пропоную рецепт дуже смачного салатику. Моїй родині дуже подобається.

Необхідні продукти:

Креветки - 200 г (варені, очищені)

Листя зеленого салату - 3 шт

Помідор - 1 - 2 шт

Сир твердий - 100 г

Батон - 2 шматочки

Яйця перепелині - 5 шт



Для соусу:

Гірчиця - 0.5 - 1 ч. л

Часник - 1 - 2 зубчики

Масло рослинне - 100 мл

Сік 1/4 лимона

Сіль

Перець



Приготування:

Батон нарізати маленькими кубиками, підсушити в духовці, потім обсмажити в невеликому кол-ве раст. олії до золотистої скоринки.



Яйця зварити, охолодити і розрізати кожне на 4 частини.

Сир і

готовим цезарь с креветками

помідор



нарізати дрібними кубиками.

Листя салату порвати руками на дрібні шматочки.

Соус:

Часник подрібнити, змішати з гірчицею, лимонним соком, раст. маслом, посолити, поперчити, перемішати. Салат полити соусом, перемішати.



Приємного апетиту!

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок