Салат з курячою печінкою і гарбузом

Салати

Осенний салат с печенками и тыквой

Смачний салат, який дуже хороший в теплому вигляді.

Знадобиться:

курячі куряча печінка - 200 - 250 г

м'якоть гарбуза (очищена від шкірки) - 100г

зелений виноград - кілька ягід

листя свіжого салату (брала латук)

кунжут - щіпка

сіль і чорний мелений перець - за смаком

білий винний оцет - 1 ст. л.







1. Курячу печінку потрібно ретельно промити, обсушити, видалити всі зайві плівочки. Трохи обсмажити на рослинному маслі, викладати печінку потрібно на розпечену сковродку, щоб вона «схопилася».





2. Через кілька хвилин, коли печінку злегка підсмажиться необхідно додати на сковорідку нарізану невеликими кубиками м'якоть гарбуза. Тепер потрібно посолити, поперчити за смаком і під кришкою тушкувати приблизно півгодини.



рецепт осеннего салата

3. Для формування салату викласти на тарілку чисті салатні листя, зверху - теплу печеньс гарбузом. Додати зверху виноград, нарізаний половинками або цілком, якщо це кишмиш (обов'язково видаліть кісточки, якщо вони є).







4. Збризнути салат злегка винним оцтом і посипати кунжутом. еунжут можна трохи обсмажити перед вживанням.

Приємного апетиту!

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок