Салатик " Ан ні, не оселедець"

Салати



Дівчатка і мельчики, цей салат зовні дуже схожий на оселедець, але це не вона. Основа салату м'ясної яловичий край.

За своїм складом схожий на салат оселедець під шубою, але має трохи інший вукс.

 

Нам потрібно:

Яловичий край( м'ясо на кості) - 600 гр

картопля - 3-4 шт.

морква - 1 велика

цибуля - 1 головка

часник - 2 зубці

буряк - 1 велика

солоний огірок( можна баночний, можна бочкової) - 2-3 шт.

майонез (у мене домашній)

волоські горіхи - 50г.

 

Приготування:

1. Відваріть м'ясо так, щоб воно відокремлювалося від кістки і було м'яким, пухнастим. Кладемо м'ясо для варіння в киплячу воду. Можна додати ч. ложку винного, яблучного або будь-якого іншого оцту. Воду посолити.

2. Відваріть овочі як на оселедець під шубою. Остудити. Очистити. Цибулю і часник нарізати дрібненько.

3. Готове м'ясо нарізати соломкою. Першим шаром викладаємо на блюдо. Поверх м'яса викладаємо цибулю і часник. полити майонезом. Розрівняти.



4. Поверх м'яса викладаємо порубаний дрібною соломкою огірок. Шкірку не видаляла.



5. Поверх огірка трьом відварну картоплю. Розрівняти, змастити майонезом.

6. Поверх картоплі моркву. Змастити майонезом.

7. Поверх моркви кладемо шар буряків на дрібній тертці. Так буряк краще просочить салат і буде смачніше. Змастити майонезом. Зверху на салат викласти волоські горіхи.



 

Салату дати 2 години на просочення і можна їсти!

Приємного апетиту.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок