Швидкі мариновані огірки

Консервація

Бистрие мариновані огірки

Чудовий маринад для огірків. Огірки виходять хрусткими, а часниковим запах - це чарівно Ви можете додати прянощі за своїм смаком. Чи готові огірки будуть вже через 2 дні.


Інгредієнти



    На 2 літрові банки огірків:


  • 3 склянки води

  • 2 головки цибулі, нарізаного на частини (крупно)

  • 6 зубчиків часнику, подрібненого

  • 1/2 столової ложки насіння гірчиці

  • 50 г кропу, дрібно рубаного

  • 100-130 мл білого винного оцту (за смаком)

  • 3 ст.л. крупної солі

  • Кілька штук перцю чилі (за бажанням і своїм смаком)




Рецепт приготування маринованих огірків


Бистрие мариновані огірки-крок 1

Огірки нарізати клинами і заповнити підготовлені стерилізовані банки (кришки теж повинні бути стерилізовані).



Бистрие мариновані огірки-крок 2

У кожну банку додайте цибулю, часник, гірчицю, кріп. У велику каструлю або миску налийте гарячу кип'ячену воду, додайте оцет і сіль, перемішайте (сіль повинна розчиниться). Остудіть рідину до кімнатної температури.



Бистрие мариновані огірки-фінал

Потім цією рідиною залийте заповнені банки з огірками і прянощами. Закрийте кришкою. Зберігайте огірки в холодильнику. Черга 2-3 дні їх уже можна їсти. Взагалі цей засолення дозволяє зберігати огірки в холодильнику на протязі року. Але на собі я не пробувала, вага з'їдалося за тиждень :-). Дуже вже смачні. Приємного апетиту


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок