Малинове варення

Консервація

Маліновое варення

Малинове варення .... як у «бабусі», в дитинстві Ще, таке варення називають «сирим», так як воно не кип'ятиться. Банки для малинового варення бажано використовувати невеликі від 250 до 500 мл. Перед готуванням ягоду мити не треба, так як варення швидко може заграти. Консистенція виходить середня, щось між желе і варенням.


Інгредієнти



  • 3 склянки малини (1 склянка = 180 гр)

  • 3 склянки цукрового піску (1 стакан = 200гр)




Рецепт приготування малинового варення


Маліновое варення-крок 1

Підготувати малину, перебрати, просушити (якщо необхідно), перекласти в емулюватися каструлю.



Маліновое варення-крок 2

Додати 1 склянку цукру, перемішати, потовкти. Потім додати ще 2 склянки цукру, перемішати, поставити на вогонь.



Маліновое варення-крок 3

Розігріти всю малинову суміш до 85 градусів (приблизно), розчинити цукор. Ні в якому разі, все це не повинно кипіти Ягода не повинна перетравитися і не повинна поміняти колір.



Маліновое варення-крок 4

Розлити по стерилізованим сухим банкам. У кожну банку додати по 1 столовій ложці горілки. Смак варення не зміниться, зате жодна бактерія не проникне, і таке варення не заграє.



Маліновое варення-фінал

Закрити стерилізованої пластиковою кришкою або бавовняної ганчірочкою, пов'язавши баночку стрічкою. Зберігати таке варення треба в прохолодному місці, а ще краще в холодильнику. З таким малиновим варенням не страшна ні холодна зима, ні застуда


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок