Салат по - Строгоновски

Салати



Дуже смачний салат. Цілком підходить для святкового столу. Мені дуже сподобався.

 

Продукти:

Болгарський перець червоного кольору 1 шт.

Яловичина відварна( пісна) - 200 гр.

цибуля Марс - 1 шт.

Сметана - 2-3 ст. ложки

Хрін білий - 1 ч. ложка

лимонний сік - 1 ч. ложка

Білий мелений перець - щіпка

Мариновані шампіньйони - маленька банку

 

Приготування:

1. Яловичину відварити. Для цього м'ясо вимити, викласти в каструлю, залити окропом. Дати закипіти. Посолити. Варити до готовності під кришкою. У бульйон можна додати коріння( цибулю, моркву, корінь петрушки, лавровий лист).

Навіщо такі складнощі? Якщо залити м'ясо холодною водою, то м'ясо віддасть бульйону всі смаки і все корисне що в ньому є. Нам потрібне м'ясо, а не бульйон. Бульйон потім можна використовувати для інших страв, але він буде не такий насичений, як якщо б варився спеціально.

Готове остигле м'ясо нарізати соломкою або розібрати на волокна.



2. Печериці нарізати довільно.

3. Цибуля Марс тонко нарізати півкільцями. Залити окропом. Дати охолонути кипятук. Цибуля відкинути на друшлаг, обсущить.

4. Болгарський перець нарізати соломкою.

5. Всі продукти скласти в салатник.



6. Салат заправити заправкою з сметани, лимонного соку і хрону. Приправивши меленим білим перцем.



Спробуйте. Це дуже смачно і ніяких майонезів.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок