Легкий салат з фетою і гарбузовим насінням

Салати



 

Дуже легкий салат. Прагну ввечері не наїдатися. А тут, так припекло, що потрібно було легке з'їсти. Вийшов ось такий вдалий салатик. Особливо добре грають гарбузове насіння.

 

 

Продукти:

білокачанна капуста - 150 гр

свіжий огірок - 1 шт.

зелений лук, будь-яка інша зелень - за смаком

нечищене гарбузове насіння - жменя

сир фета - 100 гр

оливкова олія

сіль, цукор, чорний мелений перець за смаком

 

Приготування:

1. Білокачанну капусту нашаткуйте. Це можна зробити звичайним ножем або спеціальною шатківницею.



Капусту посипати щипкою солі і цукру. Перемішати капусту і пом'яти руками. Від цього капуста пустить сік.

2. Свіжий огірок нарізати соломкою або довільно за вашим смаком.



3. Зелень порізати звично.

4. У салатнику з'єднати капусту, огірок, зелень. Заправити оливковою олією.



5. На блюдо викласти заправлений салат. Зверху шматочки сиру фета. На сухій сковороді обсмажити насіння до легкого рум'янцю. Посипати зверху на салат. Подати до столу.



 

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок