Салат з печінки яловичої

Страви з м'яса

салат з яловичої печені

салат з печінки говжьей


Інгредієнти салату з печінки яловичої:


  • печінка яловича - 0,5 кг

  • сухарики - 200 г

  • морква - 1 шт

  • цибуля зелена

  • петрушка

  • сіль

  • рослинне масло для смаження

  • майонез - 2-3 ст ложки

  • часник - 2 зубчики

  • Дуже смачний салат з печінки яловичої. Незважаючи на те, що різниця в ціні яловичої та свинячої печінки більш ніж в 2 рази, заощаджувати тут не можна. Для салату свиняча печінка не підійде, тому має легку гіркоту.


    Печінка відварюємо до повної готовності і нарізаємо на кубики.


    говяжью печінку відварюємо і нарізаємо кубікамі

    яловичу печінку відварюємо і нарізаємо кубиками


    Додаємо сухарики в салат. Я роблю домашні. Ми купили хлібопічку і у нас смачний білий хліб, тому приготувати сухарі смачні зовсім не складає труднощів. З білого хліба краще, буде красивіше за поєднанням коричневого і білого.


    добавляем сухарікі

    додаємо сухарики



    Морквину трьом на крупній тертці і обсмажуємо на рослинному маслі.


     обсмажена морковка

    обсмажена морквина


    Нарізаємо в салат зелений лук і петрушку (хоча краще кріп, він м'якше). Лук надає салату з печінки неймовірну пікантність. Він дуже важлива деталь в цьому салаті.


    мелко нарізаний зелений лук і зелень

    дрібно нарізаний зелений лук і зелень


    У майонез додаємо видавлений часник і перемішуємо.


    в майонез добввляем чеснок

    в майонез додаємо часник


    Таким остреньким майонезом заправляємо салат. Дуже ситно виходить і смачно


    recipes59-19



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок