Салат з моркви та яблук

Салати

Салат з моркви і яблок


Морква включає клітковину, цукор, а також азотисті речовини, крім того вона містить мінеральні солі. Морква в різноманітних салатах найчастіше вживається сирої, а також після певної обробки. Щоб приготувати салат з моркви, спочатку її очищають, тобто знімають шкірку. Цінні речовини містяться саме під шкіркою овоча, тому бажано знімати невеликий шар. З ранньої моркви, як правило, взагалі не знімають шкірку, але її треба добре мити щіткою. А позеленілі головки овоча зрізаються, адже вони гірчать. Важливо, що для цього блюдо необхідно трохи продуктів.


Інгредієнти до рецепту:



  • Яблука - близько 300 гр.

  • Горіхи волоські - до 30 гр.

  • Морква - до 300 грам

  • Сметана - близько 100 гр.


Готуємо салат з моркви та яблук


Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Очистіть моркву, потім натріть її на досить великій тертці.


Салат з моркви та яблук рецепт


Далі очистіть яблука, також натріть їх на тертці.


Салат з моркви та яблук рецепт на швидку руку


Візьміть ніж і порубаєте дуже дрібно горіхи.


Салат з моркви та яблук рецепт


Тепер покладіть в салатник натерту моркву з яблуками. Додайте туди сметану, змішайте гарненько (якщо морквина не надто солодка, а яблука досить кислі, то потрібно додати в салат кілька ложок цукру).


Салат з моркви та яблук кулінарний рецепт


Коли будете подавати готовий салат, присипте його покришеними волоськими горіхами.


Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок