Піца з шинкою закрита (кальцоне)

Страви з м'яса

recipes55-38


Інгредієнти


Для тіста:


  • борошно пшеничне - 1 склянка

  • борошно грубого помелу - 1 стакан

  • сіль - 1/3 ч ложки

  • цукор - 2 ч ложки

  • дріжджі сухі - 5,5 г (1/2 пакетика)

  • яйце - 1 шт

  • оливкова олія - 2 ч ложки

  • вода кімнатної температури - 1/3 склянки

  • суміш трав

  • Для начинки:


  • шинка - 100 г

  • томатний соус - 2 ст ложки

  • сир - 70 г

  • зелень

  • оливкова олія

  • Кальцоне - це закрита піца у вигляді півкола. Це моя улюблена піца. За рахунок того, що начинка як би протушіваем в тесті, всередині піци утворюється дуже смачний «сік». Вона виходить дуже соковита.


    Вся начинка викладається на? частину тіста. У мене тісто темно коричневого кольору, тому що я замінила склянку пшеничного борошна - житнього. Але ви приготуйте чудове тісто по рецепту «Просто чудове тісто для піци».


    Змащуємо томатним соусом.


    томатним соусом змащуємо половинку тіста

    томатним соусом змащуємо половинку тіста


    Викладаємо шматочки шинки. Я брала саму звичайну шинку. Але якщо ви викладете гостру ковбасу салямі (саме гостру), то приготуєте знамениту піцу пепероні.


    викладиваем шматочки ветчіни

    викладаємо шматочки шинки


    Зверху трьом сир і посипаємо зеленню (у мене заморожений кріп).


    посипаем сиром і зеленью

    посипаємо сиром і зеленню


    Накриваємо 2-й половинкою тіста і защипуємо як вареники.



    Щоб піца була рум'яної, змащуємо трохи оливковою олією.


    накриваем 2-й половинкою тіста, защипуємо і смазиваем

    накриваємо 2-й половинкою тіста, защипуємо і змащуємо


    піца з шинкою рецепт Кальцоне


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок