Листкові палички з беконом

Страви з м'яса

слоение палички з беконом

Листкові палички з беконом - інгредієнти


  • тісто листкове дріжджове - 250 г

  • бекон - 80 г

  • яйце - 1 шт

  • сіль

  • приправа

  • Дуже проста закуска - листкові палички з бекон. Єдина складність - купити в магазині готове листкове дріжджове тісто. Купуємо і виклавши з пакета розморожуємо його небагато. Після того як тісто стане податливим, я його розкотила до більш тонкого стану.


    раскативаем листкове тесто

    розгортаємо листкове тісто


    Бекон у мене лежав у морозилці. Після морозилки його легше розрізати на тонкі смужки. Після того як бекон нарізали, викладаємо його на листкове тісто.


    на тісто викладаємо бекон

    на тісто викладаємо бекон


    Тепер присипаємо зверху трохи сіллю і приправою. Для приправи можна взяти: чорний мелений перець, спеціальну приправу до м'яса .... Я брала - орегано.



    посипаем бекон спеціямі

    посипаємо бекон спеціями


    Розрізаємо на довгі смужки поперек бекону.


    Скручуємо кожну смужку в спіраль.


    Змащуємо збитим яйцем і відправляємо в духовку.


    Випікаються хвилин 20 при температурі 180 градусів до стану золотистої скоринки.


    сворачіваем жгутікамі

    згортаємо джгутиками


    Готові листкові палички з беконом.


    слоение палички з беконом



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок