Гарбуз фарширована м'ясом (цілий)

Страви з м'яса

 гарбуз фарширована м'ясом (цілком)


Гарбуз фарширована - інгредієнти


  • гарбуз - 1 шт

  • м'ясо (свинина) - 300 г

  • морква - 1 шт

  • цибуля - 2 шт

  • масло для обсмажування

  • коріандр мелений

  • сіль

  • Дуже гарне блюдо для святкового столу або дачного пікніка. Гарбуз фарширована м'ясом - порційне блюдо. Розраховано на поїдання 1 людиною. Тому порції виходять великі і ситні. Хоча одну тиквочки можна сміливо розділити і на двох.


    Гарбуз купує 1 круглу або таку де можна зрізати округлу частину.


    Серединку очищаємо від насіння.


    тикву очищаємо від семечек

    гарбуз очищаємо від насіння


    М'ясо (свинину) нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо рівномірно з усіх боків.


    свініну рівномірно обжаріваем

    свинину рівномірно обсмажуємо


    Морква нарізаємо соломкою (не великої) і додаємо до м'яса. Продовжуємо далі обсмажувати.


    добавляем до м'яса морковь

    додаємо до м'яса моркву


    Цибулю нарізаємо півкільцями і теж обсмажуємо разом зі свининою та морквою.


    Коли м'ясо практично буде готово - солимо.


    добавляем цибулю і солім

    додаємо цибулю і солимо



    Я додала в м'ясо ще коріандр мелений, для аромату і пікантності. Прянощі в фаршировану гарбуз м'ясом можна ложить не сильно виражені або не сильно багато. Оскільки гарбуз сама дуже ароматний продукт.


    посипаем м'ясо коріандром

    посипаємо м'ясо коріандром


    Коли м'ясо буде готове, перекладаємо його на гарбуз. Укладаємо плотненько.


    когда м'ясо готове перекладаємо в тикву

    коли м'ясо готове перекладаємо на гарбуз


    Накриваємо зверху фольгою для запікання і відправляємо в духовку десь на 1 годину. Температура: 150-160 градусів.


    накриваем гарбуз фольгою і в духовку

    накриваємо гарбуз фольгою і в духовку


    За годину гарбуз була повністю готова. Щоб перевірити, можна виделочкою спробувати край гарбуз. Помаранчева серединка має бути м'якою.


    Є гарбуз фаршировану краще ложкою, захоплюючи разом з м'ясом соковиту і просочену гарбузову м'якоть.


    Подається на стіл гарбуз цілою. А якщо хочете розділити на 2-х осіб, розрізати треба вже на столі і акуратно, щоб не розтікся дивовижний соус (м'ясний і гарбузовий сік).


    Приємного апетиту з сайтом «Найсмачніше дому».


    тиква фарширована м'ясом (целіком)

    гарбуз фарширована м'ясом (цілком)


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок