Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Другі страви, Страви з м'яса

У мене є знайома, для якої котлети найулюбленіша їжа. І це зовсім не шкодить її фігурі. Впевнена, що є багато людей, які живлять до котлет такі ж почуття, як і моя знайома. Їх можна зрозуміти, адже котлети смачні, ситні і чудово поєднуються з різними гарнірами.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Я часто готую котлети, тому що їх вигідно робити. Приготовлених котлет вистачає на пару днів для обідів або вечерь. Для їх приготування підійде будь фарш: курячий, индюшиный, свинячий, яловичий.

 

Вважається, що найкращий фарш для котлет - це поєднання свинячого і яловичого фаршу. Пропоную спробувати зробити котлети з свино-яловичого фаршу в паніровці.



Без сумніву, вони припадуть до смаку вам і вашим домашнім. Їх справжній м'ясний смак підкорить всіх любителів страв із фаршу. Краще для приготування котлет брати свіже м'ясо, а не заморожене. Хоча з розмороженого м'яса теж виходять смачні котлети.

 

Інгредієнти:

 


Свинина - 0,5 кг.

Яловичина - 0,5 кг.

Цибуля - 2-3 шт.

Білий вчорашній хліб - 300 р.

Яйце - 2 шт.

Часник - 4 зубки.

Сухарі, борошно - по 100 р.

Сіль, перець мелений, олію.

 

 Спосіб приготування свино-яловичих котлет в паніровці

 

Свинину і яловичину порізати на невеликі шматочки. Цибулю почистити і розрізати на 4 частини. Все перекрутити на м'ясорубці.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Черствий білий хліб замочити у воді до розм'якшення. Потім віджати від води і змішати з фаршем.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Додати в отриманий котлетний фарш сіль, подрібнений часник, мелений перець і яйце.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Все перемішати.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Взяти 2 дрібні і 1 глибоку тарілки. В дрібні тарілки насипати панірувальні сухарі і борошно, а в глибокій тарілці яйце гарненько розмішати виделкою.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Потім намочити руки у воді, і формувати з фаршу котлетки. Потім вмочати їх з двох сторін у борошні, яйці, сухарях.

Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Котлети свинячо-яловичі в паніровціКотлети свинячо-яловичі в паніровці

Підготовлені таким чином котлетки класти на гарячу сковороду і обсмажувати з двох сторін.

 

Обсмажені котлети потрібно пропарити, щоб вони не були сирими всередині. Чи можна запекти їх в духовці. Щоб пропарити котлети, потрібно підсмажити цибулю на сковорідці і на нього викласти обсмажені котлети. Потім налити в сковороду трохи води і накрити її кришкою. На дрібному вогні пропарювати тощо котлети 20-30 хвилин. Коли котлети пропарити, їх можна вживати в їжу.

 Котлети свинячо-яловичі в паніровці

Котлети можна подавати з гречкою, рисом, макаронами і картопляним пюре. Коли в холодильнику є готові котлети, то для обіду необхідно тільки приготувати гарнір і салат. Свинячо-яловичі котлети порадують вашу родину своїм класичним смаком і апетитним ароматом.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок