Гарбузово-цитрусовий напій2 варіанта

Напої

Тыквенно-цитрусовый напиток: 2 варианта

Якщо ви ще жодного разу не пробували поєднання гарбуза з цитрусовими, то дуже рекомендую заповнити цей пробіл, приготувавши ось такий смачний і корисний напій. На мій погляд, союз виходить дуже гармонійний.

 

І ще, до речі, тим хто мріє про красиву засмагу, теж рекомендується включити гарбуз в свій раціон. Вона (як і морква, наприклад) додає шкірі приємний і природний засмаглий відтінок.

 

Взагалі, гарбуз у себе на дачі ми не вирощуємо. Але так виходить, що кожну осінь відразу кілька знайомих пригощають мене цим овочем зі своїх городів. Використавши, скільки вийде в свіжому вигляді, решта я просто нарізаю кубиками і заморожую про запас.

 

Для цього коктейлю гарбуз підійде як свіжа, так і заморожена - різниці немає абсолютно ніякої. Сьогодні хочу запропонувати вам 2 варіанти приготування гарбузового напою. Рецепти елементарні і багато часу у вас точно не заберуть.

 

Ось такий простий набір продуктів потрібен для обох варіантів. І в тому, і в іншому виходить близько 3 порцій напою.

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Складність обох рецептів: мінімальна.

 

Час приготування: близько 30 хвилин.

 

Для приготування першого варіанту знадобляться наступні інгредієнти:

300-400 г м'якоті гарбуза

200 мл води

1 лимон

2 ст. ложки меду

 

Гарбуз, нарізану кубиками, заливаємо склянкою окропу, знову доводимо до кипіння і варимо хвилин 10.

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Даємо охолонути і перекладаємо в блендер.

 

Вичавлюємо сік лимона.

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Додаємо до гарбузі лимонний сік і мед, все збиваємо.

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Гарбузово-лимонно-медовий варіант готовий!

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Для приготування другого варіанту знадобляться наступні інгредієнти:

300-400 г м'якоті гарбуза

200 мл води

1 солодкий апельсин

 

Як ви помітили, тут немає ні меду, ні цукру. Вони тут зайві, так як апельсин надає досить солодощі.

 

З гарбузом чинимо так само, як в першому рецепті - просто відварюємо і остуджуємо.

 

Апельсин очистити від шкірки і по можливості від пленочек (не занадто фанатично, адже блендер все одно все перемеле). Нарізаємо шматочками.

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Завантажуємо гарбуз і апельсин в блендер і збиваємо.

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 



Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта

Гарбузово-апельсиновий коктейль готовий!

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта 

Приємного апетиту!

Гарбузово-цитрусовий напій: 2 варіанта

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смакота" без кавичок