Горіхові млинці з апельсиновим соусом

Десерти

Горіхові млинці з апельсиновим соусом

 

Це ласощі припаде до душі і дітям, і дорослим, особливо зараз, коли в розпалі Масляна!

Горіхові млинці з апельсиновим соусом

Збити три яйця з двома столовими ложками цукру і дрібкою солі і влити літр теплого молока. Туди ж відправити склянку горіхів, подрібнених блендером як можна дрібніше, волоських або мигдальних. А далі додаємо борошно до отримання консистенції густої сметани. У готове тісто додати пачку попередньо розтопленого вершкового масла, перемішати і можна пекти млинці. Сковороду змастити тільки перед першим млинцем, потім вони добре відскакують.

Горіхові млинці з апельсиновим соусом

А тепер соус. Стакан апельсинового соку довести до кипіння, додати чайну ложку крохмалю, розведеного в трьох столових ложках води, ще раз закип'ятити і остудити.

Горіхові млинці з апельсиновим соусом

 

Ну і найприємніше: налийте в тарілку соус, капніть в нього кілька крапель варення з червоної смородини (у мене був чорничне), розкладіть млинці, згорнуті трикутником і зверху посипте їх цукровою пудрою. Можна об'їдатися!

Ось така чарочка вийшла! Горіхові млинці з апельсиновим соусом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок