Піца П'ятихвилинка на сковороді

Другі страви

Піца П'ятихвилинка на сковороді

 

Піца «П'ятихвилинка» на сковороді

Може навіть краще буде назвати цю піцу «Сніданок холостяка» або «Гості на порозі», а все тому, що вона готується дуже швидко. Для її приготування не потрібно чаклувати над дріжджовим тістом і випікати в духовці. Все на багато простіше.

Отже, для приготування нам знадобиться:

Піца П'ятихвилинка на сковороді

4 столових ложки майонезу; 4 столові ложки сметани;2 яйця; 9 столових ложок борошна (без гірки); 50 г кетчупу;150 г ковбаси (який подобається); 100 г твердого сиру;кілька цибулевих пір'я.

Піца П'ятихвилинка на сковороді



 

З'єднуємо всі інгредієнти для тіста в посуді і добре розмішуємо, щоб розчинилися всі грудочки.Ковбасу і твердий сир тремо на крупній тертці. Дрібно нарізаємо пір'я цибулі.

Піца П'ятихвилинка на сковороді



Виливаємо тісто в сковороду. Поливаємо кетчупом.

Піца П'ятихвилинка на сковороді



 

Потім по черзі шарами викладаємо ковбасу, твердий сир, цибуля.

Піца П'ятихвилинка на сковороді



 

Накриваємо сковороду кришкою і ставимо на плиту. Печемо піцу на середньому вогні приблизно 10 хвилин до готовності.

Начинку можна вигадати будь-яку: сардельки, сосиски, варена ковбаса, ковбаса салямі, балик, корейка. Загалом, згодиться все, що є в холодильнику їстівне. Мене в цій піці підкорило тісто. Воно виходить ніжним, повітряним і м'яким.

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок