Бутерброд в духовці (з діркою)

Страви з м'яса

бутерброд в духовке


Інгредієнти


  • шматочки тостового хліба - 6 шт

  • помідор - 1 шт (великий)

  • яйця - 3 шт

  • шинка (або ковбаса) - 6 шматочків

  • сіль

  • перець

  • Бутерброди найпоширеніша і найпопулярніша їжа. Чому? Так, це ж просто. Гарячі ж бутерброди - ще й смачна і гаряча їжа.


    Але ми сьогодні зробимо не зовсім просто, зате оригінально. Для бутербродів в духовці купуємо хліб для тостів. Він уже заздалегідь порізаний на рівні шматочки. У трьох з них виймаємо мякушку і робимо дірку (рівну).


    вирезаем середінку

    відрізаємо 2 шматочки і в одному вирізаємо мякушек


    На нижній шар кладемо шматочки шинки.


    на нижній шар укладаємо ветчіну

    на нижній шар укладаємо шинку


    Потім накриваємо помідором нарізаним і закриваємо остаточно хлібної рамочкою з діркою.


    вкладиваем помідор

    вкладаємо помідор



    У поглиблення бутерброда виливаємо по 1 яйцю. Найкрасивіше буде якщо у вас жовток НЕ розтечеться.


    Солимо й перчимо за смаком.


    Укладаємо бутерброди на папір для запікання (а можна змастити злегка маслом деко).


    Ставимо в духовку на 20-30 хвилин при температурі 200 градусів (яйце має запектися).


    виліваем по 1 яйцу

    виливаємо по 1 яйцю


    Подаємо трохи остиглими, але теплими з хрусткою скоринкою. Гарячі бутерброди - завжди подаються тільки гарячими.


    горячій бутерброд з диркой

    гарячі бутерброди рецепт з фото


    Прикольне відео: собака з кішкою бореться за бутерброд і перемагає. Смішний пес



    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок