Рулет з листкового тіста з грибами

Другі страви

Рулет з листкового тіста з грибами



Як же я люблю випічку з листкового тіста! Вона завжди виходить такий повітряної, хрусткою і дуже-дуже смачною. Сьогодні, наприклад, я готувала рулет з начинкою з грибів. Рецептом готова поділитися з усіма охочими.



Звичайно, багато хто скаже, що краще тісто - це те, що зроблено своїми руками. Воно володіє енергетикою тепла і затишку домашнього вогнища, яке передає господарочка при замішуванні. Не можу не погодитися з цим, але адже не завжди є час. Тим більше листкове тісто вимагає особливих зусиль і великої кількості часу.

 

Саме з цих причин я все-таки вдаюся до допомоги купленого тіста, тим більше хороше листкове тісто я вже давно примітила. Я часто беру його, так як впевнена у якості та гарному результаті.

 

Що стосується начинки, то тут все досить просто: гриби печериці (у мене вони вже були пожарены), відварені яйця і зелень. Поєднання, на мій погляд, чудове.

 

Ступінь складності - зовсім нескладно.

 

На приготування витратиться десь годину часу.





Знадобляться такі продукти:





1. Готове листкове бездріжджове тісто - півкілограма

2. Печериці - 500 г (у мене вже готові смажені)

3. Курячі яйця - 3

4. Ріпчаста цибуля

5. Свіжий кріп і петрушка

6. Рослинна олія

7. Сіль

 

Рулет з листкового тіста з грибами



Так як гриби у мене були вже готові, то спочатку я підсмажила цибулька.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Потім додала до нього гриби і трохи протушила разом, хвилин 5.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Пару яєць зварила круто, очистила і нарубила ножем. Додала до грибів з цибулею, подсолила все за смаком.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Зелену цибулю дрібненько нашинковала.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Додала разом з іншою зеленню в майбутню начинку, перемішала.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Тісто розкрутила в прямокутник.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Виклала всю начинку по центру і надрізала смужками краю.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Потім заплела подобу кіски.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Залишилися сирим яйцем змастила поверхню і відправила готуватися в духовку на півгодини. Температуру поставила 190 градусів.

 

Рулет з листкового тіста з грибами

 

Прошу випробувати!



Рулет з листкового тіста з грибами

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "смаколики" без кавичок