Сирний десерт з ківі і полуницею

Десерти

Один з найбільш улюблених продуктів, з яким я готова експериментувати на кухні невпинно - це сир! Страви з них виходять різноманітні і завжди дуже ніжні. Загалом, одне суцільне задоволення! ;)



Сирний десерт з ківі і полуницею



Мені подобаються і солодкі і несолодкі варіації з ним. Зараз, коли поки ще йде полуниця, мені захотілося зробити легкий і смачний десерт саме з нею.



Вона відмінно поєднується з сиром, а вже виглядає просто чарівно! Прикрашає собою будь-яку страву і будь-яку фотографію. Тому й самій приємно з'їсти, і гостям не соромно подати :)



Для цього смачного десерту знадобляться наступні інгредієнти:



1. Сир - 250 р.
Я взяла жирністю 9%.



2. Свіжі бісквітні печива - 6 шт. (близько 80 м). На цей раз купила «Сонечко». Підійдуть будь-які, без начинки.



3. Сметана - 150-200 мл Кількість можна варіювати в залежності від сухості сиру. Жирність 20%.



4. Цукрова пудра - 1 столова ложка.



5. Полуниця - 12 шт.



6. Ківі - 1 шт.



Примітки:




1. Кількість продуктів розрахована на 4 порції.

2. Знадобляться 4 креманки.



Сирний десерт з ківі і полуницею



Приготування:



Печиво подрібнити в крихту. Це можна зробити як завгодно - натерти на дрібній тертці, прокатати качалкою через мішок, пропустити через м'ясорубку.



Я в цей раз вирішила просто розім'яти їх дерев'яним товкачем, так як печива попалися дуже свіжі, розсипчасті.



Сирний десерт з ківі і полуницею



Розклала порівну по креманкам (виходить по 2-3 столових ложки).



Сирний десерт з ківі і полуницею



Сир поєднала з цукровою пудрою і сметаною.



Сирний десерт з ківі і полуницею



Добре збила і виклала в креманки на печива зверху.



Сирний десерт з ківі і полуницею



Ківі почистила, порізала впоперек, кружечками. Кожен з них на 4 частини. Виклала на сметанно-сирну масу. Полуницю помила, порізала кожну на четвертинки. Прикрасила ними десерт зверху.



Сирний десерт з ківі і полуницею



Для прикраси можна використовувати листочки м'яти. Буде дуже красиво!



Сирний десерт з ківі і полуницею 

Під час їжі вміст креманки слід перемішати. Крихта печива в поєднанні з ніжною збитою сирною масою і ягодами створює особливий смак! Десерт виходить яскравим, легким і корисним!

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кухня" без кавичок