Сушіння з м'ясом

Страви з м'яса

Сушіння з м'ясомТакі сушіння є досить оригінальною закускою. Їх можна зробити до будь-якого свята або просто так. Готуються вони просто і не вимагають великих грошових витрат. Все, що вам знадобиться, це куплені в магазині найпростіші не солодкі сушіння, м'ясний фарш (курячий, яловичий або свинний), молоко, твердий сир, майонез, часник.

 

Вперше такі сушіння з м'ясом я робила на день народження своєї дочки, правда тоді вони були без часнику. Ребяткам сушечки дуже сподобалися, як кажуть, пішли на ура. Потім я цю закуску зробила на дорослий свято і додала в них часник. І чесно скажу, з часником мені сподобалося більше. Спробуйте і ви приготувати таку закуску.



Необхідні інгредієнти для приготування сушок з м'ясом в кількості 30 шт.:


Сушіння 30 шт.

М'ясний фарш 450 г

Твердий сир 150 г

Яйце куряче 1 шт.

Молоко 200 мл

Часник 3-4 зубчики

Майонез-4-5 ст. л.

Сіль і спеції за смаком

Сушіння з м'ясом 



Складність: середня.


Час приготування: 1 год.

 


Сушіння поміщаємо в глибоку посуд.

Сушіння з м'ясом 



Заливаємо сушіння теплим молоком і даємо їм розмокнути протягом 3-4 годин. Якщо сушіння дуже тверді, то в молоці їх можна залишити на 8-9 годин, наприклад, сушки замочити звечора, а вранці приступити до виготовлення закуски.

Сушіння з м'ясом 



Готуємо начинку для сушок. Розморожуємо фарш, солимо, перчимо, додаємо рубаний часник і куряче яйце. Все ретельно перемішуємо.

Сушіння з м'ясом 

Сушіння з м'ясом 



Після того, як сушіння розм'якли, укладаємо їх на змащене маслом деко або сковороду.

Сушіння з м'ясом 

 

Зверху викладаємо фарш.

Сушіння з м'ясом 



Потім тремо на тертці сир. Додаємо майонез.

Сушіння з м'ясом 



Перемішуємо.

Сушіння з м'ясом 



Викладаємо приготовану суміш на сушіння. І поміщаємо їх у духовку на 30-40 хвилин при температурі 150-200 градусів.



Коли сушіння зарум'янилися, виймаємо їх з духовки.



Ось такі сушіння вийшли у мене.

 Сушіння з м'ясом

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок