Сирні слойки з білковим кремом

Сніданок

Добрий день, дорогі читачки Алимеро!



Продовжуючи серію випічки з сиром, хочу сьогодні представити вашій увазі рецепт дуже смачних сирних слойок з білковим кремом.



Творожные слойки с белковым кремом





Слойки мають сирний смак, так як сир є основним компонентом тіста. А білковий крем робить їх не тільки смачними і красивими, але і відрізняються від традиційного виду цих ласощів.



Інгредієнти:



250 г кисломолочного сиру



2 курячих яйця



200 г вершкового маргарину



200 г цукру



2 склянки (близько 280 р) пшеничного борошна



0,5 чайної ложки соди



1 столова ложка оцтової кислоти



щіпка солі



рослинна олія для змащування дека



Приготування:



Протерти сир. Я брала сільський.



Творожные слойки с белковым кремом



Білки відокремити від жовтків і прибрати в холодильник. Жовтки додати до сиру.



Творожные слойки с белковым кремом



Розмішати і залишити.



В іншу миску просіяти борошно вищого сорту. Маргарин з холодильника порізати кубиками. Я використовувала «Пампушку». Якщо є можливість, то купую саме його.



Творожные слойки с белковым кремом



Додати щіпку солі. Порубати борошно з маргарином ножем.



Творожные слойки с белковым кремом



З'єднати отриману кришу з яєчно-сирною масою.



Творожные слойки с белковым кремом



Соду погасити оцтовою кислотою, влити до загальної маси.



Творожные слойки с белковым кремом



Вимісити м'яке тісто.



Творожные слойки с белковым кремом



Сформувати з тіста «ковбаску».



Творожные слойки с белковым кремом



Розрізати її на 24 частини.



Творожные слойки с белковым кремом



Розкачати кожен шматочок в тонкий пласт. Посипати цукром.



Творожные слойки с белковым кремом



Скласти вдвоє, ще раз присипати цукром.



Творожные слойки с белковым кремом



Знову скласти вдвічі. У підсумку виходить 4 шари.



Творожные слойки с белковым кремом



Викласти слойки на змащений маслом деко. Я випікала на двох - на кожному з 12 штук.



Творожные слойки с белковым кремом



Дістати з холодильника білки. Збити їх в міцну піну як для безе.



Творожные слойки с белковым кремом



Викласти білкові «хмарки» на слойки. Трохи посипати зверху цукром.



Творожные слойки с белковым кремом



Випікати 25 хвилин при температурі близько 160'C.



Творожные слойки с белковым кремом



Слойки виходять невеликого розміру і спочатку здається, що їх багато. Але... вони зникають одна за одною! =)



У мене в цілому пішло близько 200 г цукру. Вийшло в міру солодко. Хоча... на мій смак можна і зменшити грамів до 120-150.



Творожные слойки с белковым кремом



Чи Любите ви сирні слойки?

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "кулінарія" без кавичок