Смажимо рибу без риби (смажений панір)

Другі страви

жареный панир

Ось у вас вже є три рецепти приготування домашнього сиру. Пора вже вчитися використовувати на кухні нові смачні страви. Це перші кілька днів сирного свята, що я влаштувала своїм рідним, ми могли їсти сир з чаєм, сир без чаю і навіть сир з сиром.



Сьогодні я вирішила урізноманітнити сирне меню рибою... з сиру. Так-так, на смак це блюдо, як риба або навіть більше на крабове м'ясо схоже. Чоловік сьогодні прийшов з роботи, а я йому і кажу: «У нас сьогодні на вечерю рибка!»



Ви не повірите, але чоловік їв рибку і нахвалював. Говорив, що дуже смачненька рибка і навіть без кісточок. А ми з сином перші 5 хвилин перемигивались, а потім розсміялися і розповіли нашому татові, що їсть він зовсім не рибку, а сир.



Зацікавилися? Тоді для початку вам потрібно приготувати панір, рецептом якого я з вами сьогодні поділилася, а потім вже знову відкривати цей топік і готувати з сиру рибу. Благо, панір можна зробити за 30 хвилин.

жареный панир

Для приготування 1 порції смаженої паніру необхідні такі продукти:

панір (180г)

яйце (1 шт)

борошно (2-3 ст. л.)

норі (1 аркуш)

сіль і спеції за смаком

рослинна олія для смаження

борошно для панірування

вода



Панір перед приготуванням повинен відстоятися і трохи підсохнути (близько 1 години).



Нарізаємо його прямокутника, як порційне філе риби.

жареный панир

Сир гарненько солимо і посипаємо великою кількістю смачних спецій, які б підійшли до риби (я використовувала суміш для риби).

жареный панир

Лист норі розрізаємо навпіл.

жареный панир

Опускаємо на пару секунд половинку листа норі у воду, перевертаємо і знову маку лист у воду.

жареный панир

Загортаємо у цей шматочок норі порційний шматочок паніру.

жареный панир

Яйце змішуємо з борошном. Кляр солимо за смаком.

жареный панир

Опускаємо сир у листі норі в кляр, перевертаємо і обвалюємо в борошні з двох сторін.

жареный панир

Смажимо нашу «рибку» на рослинному маслі з двох сторін до легкої рум'яного кольору.

жареный панир

Подаємо цю страву до столу в теплому вигляді, як рибу. Якщо ви все зробите правильно, то ваші рідні і гості ніколи не вгадають, що на столі такий звичайний для Індії сир панір.



Приємного апетиту!

Рекомендуємо кулінарні рецепти:
Додати коментар
Ваше ім'я:  

Напишіть слово "шашлик" без кавичок