Американо-італійська піца Папероні - рецепт приготування з фото

Випічка

Как приготовить пиццу Пепперони?

Опис


Піца Пепероні - це досить популярна різновид серед всіх інших піц. Назву вона отримала своє завдяки основному компоненту, а саме завдяки гострій ковбаски. Називається вона, як Ви вже, напевно, здогадалися, Пепероні.

 

Основа цієї пікантної ковбаси свинина, доповнюється прянощами. Це класичний італійський варіант даного продукту. В американській ж варіації ковбаска крім свинини містить ще яловичину, а також курятину. Їй теж притаманна нотка гостроти.

 

Готувати піцу Пепероні зовсім нескладно і зовсім не затратно по часу. Переконатися в цьому Ви можете в наведених далі інструкціях цього фото рецепту.


Інгредієнти


  • Борошно пшенична
    (230 г)

  • Вода
    (100 г)


  • (10 г)

  • Харчова сіль
    (за смаком)


  • (3 ст. л.)

  • Сир моцарелла
    (200 г)

  • Ковбаса пепероні
    (100 г)

  • Томати у власному соку
    (100 г)

  • Часник
    (1 зубчик)


  • (1 гілочка)


  • (1 гілочка)


  • (щіпка)

Кроки приготування

  • Спочатку нам належить підготувати необхідні інгредієнти.

    Потім же можна замісити тісто. З цією метою ми змішуємо воду кімнатної температури і дріжджі, і залишаємо суміш на 20 хвилин. Після закінчення зазначеного часу туди ж відправимо борошно, сіль і трохи оливкової олії (2 ст. л.). Всі компоненти добре розмішуємо. У результаті повинна вийти маса однорідної консистенції. Її ми залишаємо в спокої ще на 45 хвилин.

    ингредиенты для пиццы

  • Тепер зробимо соус для піци. Для цього перетрем помідори в блендері або ж протремо їх через дрібне сито. Однак перш, ніж приступити до цієї процедури томати потрібно очистити від шкірки, для чого попередньо слід обдати їх окропом.

    Після того як томатне пюре буде готове, до нього потрібно додати столову ложку оливкової олії, трохи меленого часнику, чебрецю, васильків, паприки і солі.

    перетертые томаты

  • На тертці середнього розміру натираємо шматочок сиру, яких ми в підсумку присыплем нашу піцу.

    натертый сыр

  • Нарізаємо Тоненькими кружечками гостру ковбаску пепероні.

    кружочки колбасы пепперони

  • З приготованого нами раніше тесту ми розгортаємо основу під піцу.

    основа для пиццы

  • Тепер змащуємо отриману корж томатним соусом, а потім присипаємо її натертим сиром. Після цього викладаємо кружечки пепероні і відправляємо нашу піцу в духовку. Випікати її ми будемо десять хвилинок при 250 градусах.

    томатный соус для пиццы

  • Готову піцу Папероні слід подавати до столу теплою!

    Пицца пепперони готова!

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок