Як приготувати алкогольний Мохіто в домашніх умовах?

Напої

коктейль Мохито алкогольный

Опис


Алкогольний Мохіто - це коктейль на основі рому, солодкої газованої води, лайма і листочків м'яти. Батьківщиною його вважається столиця острова свободи, а саме Гавана. Там вперше цей коктейль з'явився в 1942 році в місцевому барі під назвою «La Bodeguita del Medio». У своїх стінах приймав він чимало іменитих гостей, які обов'язково пригощалися Мохіто.

 

Особливу популярність цей напій набув саме в США в середині вісімдесятих років. Саме звідти і почав Мохіто свій хід по всьому світу, стаючи все більш і більш популярним.

 

Що ж стосується смаку даного коктейлю, то він дуже приємний, не володіє різким алкогольних характером. До того ж, додавання такого компонента, як м'ята дозволяє зробити напій прохолодним і освіжаючим.

 

Приготувати ж Мохіто зовсім нескладно. Завдяки цим рецептом з покроковими фото, Ви зможете переконатися в цьому особисто!


Кроки приготування

  • На один коктейль нам знадобиться половинка лайма. Її потрібно у свою чергу ще раз розрізати на половинки. З двох четвертинок вичавлюємо сік лайма в келих, і самі шматочки цього цитрусового відправляємо туди ж. Потім займемося м'ятою. Її вимиємо в проточній воді, а потім крупно нарвем і відправимо в келих з лаймом. Туди ж додаємо трохи цукру.

    сок лайма

  • Також у склянку відправляємо тростинний цукор. Після цього всі компоненти добре розтираємо. Ця маніпуляція дозволить вивільнити ефірні масла лайма і м'яти, які додадуть готового напою дуже приємний аромат.

    мята и лайм

  • Заповнюємо наш келих кубиками льоду, а потім вливаємо в нього трохи рому і газованої солодкої води (наприклад, якого-небудь тоніка або спрайт).

    лед для коктейлей

  • Ось і готовий наш алкогольний Мохіто!

    готовый алкогольный Мохито

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок