Шоколадний торт Трюфель

Випічка

торт Трюфель шоколадный

Опис


Торт «Трюфель» - це досить відомий десерт і, до речі сказати, дуже смачний! Рецептів його приготування можна порахувати не один десяток. В даному випадку ми пропонуємо готувати цей десерт без використання борошна і крему. В результаті вийде торт за смаком дуже нагадує однойменні цукерки.

 

Що стосується самого процесу, то він зовсім нескладний. Впорається з ним навіть зовсім ще юна господарочка, не спокушена в питаннях кулінарії. Та й часу на створення такого оригінального десерту потрібно не більше години. Так що відкиньте всі сумніви, і приєднуйтеся до цього фото рецептом. В ньому Ви знайдете докладні інструкції по приготуванню з поетапними фотографіями.

 

Отже, приступаємо!


Інгредієнти


  • Гіркий шоколад
    (500 г)

  • Куряче яйце
    (9 шт.)

  • Цукор
    (120 г)

  • Масло вершкове
    (225 р)


  • (1 ст. л.)


  • (2 ст. л.)


  • (щіпка)

Кроки приготування

  • Вибиваємо в мисочку курячі яйця, але тільки жовтки і білки повинні бути в різних ємностях. Білки ми відправляємо охолоджуватися в холодильник. Жовтки тим часом збиваємо разом з яйцями.

    желток с сахаром

  • Шоколад і масло розтоплюємо на водяній бані.

    растопить шоколад на водяной бане

  • Тепер до збитим жовтків додаємо розтоплений шоколад.

    Как сделать домашний трюфель?

  • У яєчні білки вводимо лимонну кислоту і збиваємо їх до міцної густої піни.

    взбить белки в крепкую пену

  • Потроху вводимо збиті білки в шоколадну масу.

    торт из взбитых белков с шоколадом

  • Щоб тісто рівномірно піднялося і пропеклося, нам необхідно певним чином підготувати форму для запікання. Її дно ми викладаємо харчовою фольгою, а бічну частину пергаментним папером, а потім все це змащуємо вершковим маслом.

    форма для торта

  • Шоколадну масу, яку ми приготували раніше, кладемо у форму для запікання. Потім наш торт ми відправляємо випікатися в духовку при температурі 160 градусів. Часу на це потрібно близько тридцяти п'яти хвилин.

    десерт трюфель отправляем в форму

  • Після закінчення часу газ в духовці вимикаємо, але торт з неї не виймаємо. Він повинен охолонути всередині. Коли наш десерт придбає необхідну температуру, ми відправимо його охолоджуватися в холодильник на добу, не виймаючи з форми для запікання.

    домашний шоколадный торт

  • Залишилося лише прикрасити наш торт «Трюфель» за допомогою какао, цукрової пудри і шоколадної стружки. Тепер можна подавати його до столу!

    Торт Трюфель готов!

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок