Приготування сільських котлет з фаршу кролика

Рецепти для дітей, Страви з м'яса

котлеты из фарша кролика

Опис


Сільські котлети з кролика смачні і незвичайно ніжні. Їх можна їсти в будь-якому вигляді. Якщо ви вже не раз готували подібне блюдо з іншого м'яса, то цей рецепт не викличе ніяких складнощів. М'ясо кролика набагато ніжніше і легше засвоюється, ніж свинина або яловичина, тому після трапези ви не відчуєте ніякого дискомфорту, а тільки приємний післясмак. До того ж, ваш організм отримає величезну кількість вітамінів, які входять до складу дієтичного м'яса. Для тих, хто готує цю страву перший раз, наш покроковий фото рецепт стане справжнім помічником у створенні справжнього «кулінарного шедевра». Ідеальним же гарніром для сільських котлеток з кролика стануть будь-які овочі або звичне нам картопляне пюре.


Інгредієнти


  • М'ясо кролика
    (400 г)

  • Шпик свинячий (Сало)
    (30 г)

  • Цибуля ріпчаста
    (1/2 шт.)


  • (2 шматочка)

  • Часник
    (1/2 зубчики)

  • Молоко
    (150 мл)

  • Куряче яйце
    (1 шт.)


  • (за смаком)

  • Рослинна олія
    (за необхідності)


  • (за необхідності)


  • (за необхідності)

Кроки приготування

  • Ви можете використовувати будь-яку частину тушки кролика. Беремо м'ясо і добре промиваємо під холодною проточною водою. Трохи обсушуємо за допомогою паперового рушника.

    Как приготовить мясо кролика?

  • Тепер очищаємо м'ясо і нарізаємо його шматочками.

    Как приготовить кусочки кролика?

  • Замочуємо в будь-якої ємності батон з молочком приблизно на 10 хвилин. В цей час м'ясо і залишилися інгредієнти перекручуємо або збиваємо. З'єднуємо фарш і батон, отриману суміш перчимо і солимо.

    фарш из кролика

  • Додаємо трохи молока і яйце в отриману раніше суміш, а потім повторно її перемішуємо. Саме білок допоможе фаршу придбати однорідну і дуже м'яку консистенцію.

    котлеты из фарша с молоком

  • Обов'язково тільки мокрими руками формуємо майбутні котлети і обвалюємо їх у панірувальних сухарях.

    Как панировать котлеты?

  • Добре розігріваємо сковорідку, наливаємо рослинне або оливкове масло і викладаємо котлети.

    Как жарить котлетки?

  • Обсмажуємо котлетки на вогні з обох боків до отримання золотистої скоринки. Щоб вона вийшла рівномірної, їх потрібно перевертати кожні 60 секунд.

    румяные котлеты из кролика

  • Тепер котлети потрібно протушкувати в бульйоні на маленькому вогні 7 хвилин. Сільські котлети з кролика готові, пора знімати пробу!

    Деревенские котлеты из кролика готовы!

    Примітка:

    Для отримання незвичайного смаку можна додати у фарш зелень і дрібно натертий сир.

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок