Курячі сердечка в болгарському перці

Вечеря

куриные сердечки в болгарском перце

Опис


Курячі сердечка в болгарському перці - це одна з інтерпретацій фаршированого перцю. У класичному варіанті цієї страви використовують яловичий, свинячий або свино-яловичий фарш. Ми ж пропонуємо начинити перчики роздрібненими курячими сердечками. Саме завдяки ним страва вийде в міру жирним і досить соковитий!

 

Проведіть експеримент в приготуванні фаршированого перчика і порівняйте самі, який з варіантів краще! Для цього скористайтесь нашим фото рецептом, в якому детально описані кроки приготування фаршированого перцю курячими сердечками. Слідуйте їм, і тоді у Вас вийде чудова друга страва, яке навіть можливо стане вашим улюбленим!

 

Отже, почнемо!


Інгредієнти


  • Перець солодкий болгарський
    (4 шт.)

  • Курячі сердечка
    (800 г)

  • Цибуля ріпчаста
    (100 г)

  • Морква
    (100 г)


  • (2 р)


  • (1/4 ч. л.)


  • (2 р)


  • (80 г)

  • Рослинна олія
    (20 мл)

  • Масло вершкове
    (20 р)

  • Харчова сіль
    (1/2 ч. л.)

Кроки приготування

  • Займемося курячими сердечками. Їх ми ретельно промиємо у воді, а потім перекрутимо на м'ясорубці, перетворивши в фарш.

    сделаем фарш из куриных сердечек

  • Очистимо одну цибулину, а потім наріжемо її, але тільки дрібно.

    лук кубиками нарежем

  • Тепер прийшла черга моркви. Її ми очистимо і вимиємо, а потім наріжемо дрібною соломкою.

    морковь соломкой нарезаем

  • У сковороді ми розігріємо масло рослинне і вершкове масло, а потім підсмажимо в ньому моркву і цибулю.

    Как приготовить зажарку?

  • Відправляємо до овочів на сковороді фарш з курячих сердечок. Разом ці інгредієнти потрібно обсмажувати протягом десяти хвилин.

    фарш с овощами поджариваем

    * Не забудьте до вмісту сковороди додати сіль і чорний перець, а також базилік і чебрець.

  • Займемося солодким болгарським перцем. Кожен з них ми разрежем навпіл і видалити насіння. Плодоніжки ж залишимо на місці.

    разрежем перцы на половинки

  • Поки ми будемо займатися подальшими маніпуляціями з нашим стравою, включимо духовку розігріємо її до двохсот градусів.

    Тим часом, начиним перчики. Потім розмістимо їх у формі для запікання і відправляємо в духовку на двадцять хвилин.

    нафаршируем перец

  • Підсмажимо кедрові горішки на сухій сковороді. Вони повинні трошки підрум'янитися.

    Как жарить кедровые орешки?

  • Перед подачею болгарського перцю фаршированого курячими сердечками, ми присыплем його кедровими горішками.

    кедровыми орешками украсим готовое блюдо

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок