Приготування овочевих голубців з пекінської капусти

Вечеря, Страви з овочей

Как приготовить овощные голубцы из пекинской капусты?

Опис


Овочеві голубці з пекінської капусти - це досить смачне домашнє блюдо. Виходить дуже ніжним. Досягається це саме тим, що листя капусти білоголової замінюються листочками пекінської капусти.

 

Начинка даного страви овочева, що допускає його вживання під час постів. Також, напевно, сподобається воно і вегетаріанцям, а також вегенам, які не тільки м'ясо не їдять, але і будь-які інші продукти тваринного походження.

 

Безсумнівним достоїнством овочевих голубців з пекінської капусти стане ще й те, що вони мають досить низькою калорійністю. Тому навіть дотримуючись дієти, Ви з легкістю зможете ввести цю страву в своє меню.

 

Якщо Вас зацікавили такі голубці, то приєднуйтесь до нашого фото рецептом в їх приготуванні!


Інгредієнти


  • Пекінська капуста
    (1 шт.)

  • Броколі
    (150 г)

  • Квасоля стручкова
    (150 г)

  • Морква
    (50 г)


  • (200 г)

  • Цибуля ріпчаста
    (1 шт.)

  • Картопляне пюре
    (300 г)


  • (за смаком)


  • (за смаком)

  • Пісний майонез
    (100 г)

Кроки приготування

  • Перший крок у приготуванні таких голубців цілком звичний. Ми відокремимо листочки капусти і відваримо їх дві хвилинки в підсоленій воді.

    листья пекинской капусты сварим

  • Тепер займемося приготуванням овочевої начинки: підсмажимо морква, стручкову квасолю і капусту брокколі на сковороді. При цьому овочі ми посолимо і додамо до них спецій за смаком.

    сделаем овощную начинку

  • Мариновані грибочки ми трохи підсмажимо з цибулькою. Від цього вони стануть пахучіше, і смак буде більш вираженим.

    поджарим грибы

  • Змішаємо картопляне пюре з грибами і сумішшю овочів.

    картофельное пюре с овощами смешаем

  • Звертаємо наші овочеві голубці. Робити їх будемо мініатюрними.

    Как завернуть голубцы?

  • Тепер же нам знадобиться ємність для запікання, яку ми викладемо наші овочеві голубці.

    голубцы в кастрюлю выкладываем

  • Розведемо пісний майонез водою, і отриманою рідиною поллємо голубці.

    майонезом с водой польем голубцы перед запеканием

  • Запечемо наше легке блюдо в духовці при температурі двісті градусів на протязі двадцяти хвилин.

    Також голубці можна не запікати, а трохи підсмажити їх!

    Подамо готову страву до столу, заправивши його тим соусом, що Вам більше сподобається!

    Овощные голубцы из пекинской капусты подаем с любимым соусом!

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок