Овочеві голубці з пекінської капусти - це досить смачне домашнє блюдо. Виходить дуже ніжним. Досягається це саме тим, що листя капусти білоголової замінюються листочками пекінської капусти.
Начинка даного страви овочева, що допускає його вживання під час постів. Також, напевно, сподобається воно і вегетаріанцям, а також вегенам, які не тільки м'ясо не їдять, але і будь-які інші продукти тваринного походження.
Безсумнівним достоїнством овочевих голубців з пекінської капусти стане ще й те, що вони мають досить низькою калорійністю. Тому навіть дотримуючись дієти, Ви з легкістю зможете ввести цю страву в своє меню.
Якщо Вас зацікавили такі голубці, то приєднуйтесь до нашого фото рецептом в їх приготуванні!
Перший крок у приготуванні таких голубців цілком звичний. Ми відокремимо листочки капусти і відваримо їх дві хвилинки в підсоленій воді.
Тепер займемося приготуванням овочевої начинки: підсмажимо морква, стручкову квасолю і капусту брокколі на сковороді. При цьому овочі ми посолимо і додамо до них спецій за смаком.
Мариновані грибочки ми трохи підсмажимо з цибулькою. Від цього вони стануть пахучіше, і смак буде більш вираженим.
Змішаємо картопляне пюре з грибами і сумішшю овочів.
Звертаємо наші овочеві голубці. Робити їх будемо мініатюрними.
Тепер же нам знадобиться ємність для запікання, яку ми викладемо наші овочеві голубці.
Розведемо пісний майонез водою, і отриманою рідиною поллємо голубці.
Запечемо наше легке блюдо в духовці при температурі двісті градусів на протязі двадцяти хвилин.
Також голубці можна не запікати, а трохи підсмажити їх!
Подамо готову страву до столу, заправивши його тим соусом, що Вам більше сподобається!
Приємного апетиту!