Теплий салат з козячим сиром і овочами

Салати

рецепт теплого салата с фото

Опис


Теплий салат з козячим сиром - страва, що відноситься до традиційної європейської кухні. Приготування його вельми хитромудро і простим його вже точно не назвеш. Хоча якщо діяти у відповідності з інструкціями даного фото рецепту, то це не здається таким вже складним заняттям!

 

Основу салату складають овочі і спагетті з цукіні. В добавку до них йде козячий сир з в'яленими томатами і маслинами, загорнутий в конвертик з тіста філо. Загалом, страва виходить дуже незвичайним, зате неймовірно смачним!

 

Теплим салатом з козячим сиром Ви зможете здивувати своїх гостей! Вражені вони будуть не тільки його смакові якості, але і тим, як його подають до столу. Такий салатик виглядає дуже естетично і він стане справжньою прикрасою.

 

Загалом, давайте приступати безпосередньо до готування цього блюда!


Інгредієнти


  • Перець солодкий болгарський
    (1 шт.)

  • Цукіні
    (1 шт.)

  • Маслини
    (100 г)


  • (2 аркуша)

  • Козячий сир
    (100 г)


  • (100 г)


  • (120 мл)

  • Рослинна олія
    (25 мл)


  • (1 гілочка)


  • (10 г)

  • Часник
    (2 зубчики)

  • В'ялені томати
    (20 р)

Кроки приготування

  • Спочатку ми займемося болгарським перчиком. Його слід запекти! Для цього ми його, насамперед, вимиємо, видалити плодоніжку і витягнемо з нього насіння. Тепер всередину перчика ми покладемо очищений зубчик часнику і гілочку чебрецю. Сам же овоч взбрызнем невеликою кількістю оливкової олії. Після цього загортаємо перчик у фольгу і відправляємо його на 40 хвилин у духовку, яка попередньо повинна бути розігріта до 180 градусів.

    Готовий запечений перчик ми охолоджуємо, а потім очищаємо його від шкірки. Після цього нарізаємо овоч крупною соломкою, солимо і перчимо його. В такому стані до перчику ми додаємо листочки чебрецю і трохи оливкового масла, а потім даємо йому час, щоб він настоявся.

    запеченный болгарский перец

  • Займемося цукіні. Цей овоч ми наріжемо невеликою соломкою, після чого припустимо його трохи в трохи підсоленій воді.

    На цьому ж етапі приготуємо тапенад. Для цього в блендері до однорідної маси доведемо маслини, чверть зубчики часнику, а також невелику кількість оливкової олії.

    тапенад из маслин

  • Тепер зробимо мішечки для козячого сиру. З цією метою разрежем тісто філо на 4 частини і змастимо кожну з них невеликою кількістю соняшникової олії.

    подготовим греческое тесто фило к дальнейшим манипуляциям

  • У квадратик тіста викладаємо листочок базиліка, зверху на ньому маємо козячий сир. На сам сир ми укладаємо в'ялений томати і маслини, розрізані на половинки.

    козий сыр в тесте

  • Тепер загортаємо мішечки, як на картинці нижче, і відправляємо їх у духовку на 4 хвилинки. При цьому температура запікання повинна бути не менше 180-ти градусів.

    кулечки из тесто фило

  • Смужки запеченого перцю змішуємо з локшиною з цукіні, а потім заправляємо все це тапенадом. Таку суміш маємо в центрі тарілки. Зверху на неї викладаємо салат фризі, який також заправляємо тапенадом. Тепер залишилося лише по боках від салату розташувати «мішечки з сиром» і декорувати готову страву.

    Теплый салат с козьим сыром готов!

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок