Приготування картоплі тушкованої з лисичками в мультиварці

Вечеря, Другі страви

картофель тушеный с лисичками

Опис


Картопля з лисичками у мультиварці - може стати як гарніром до чогось м'ясного, так і повноцінним другим блюдом. Крім того виходить таку страву дуже привабливим і апетитним, а тому воно точно стане смачним прикрасою вашого столу!

 

Крім відмінних смакових якостей картоплі з лисичками слід зазначити ще і його колосальну користь. Так, наприклад, ці руді грибочки благотворно впливають на зір, так і на підтримку здоров'я очей в цілому, до того ж вони здатні виводити з організму радіонукліди. Крім усього іншого варто відзначити і низьку калорійність лисичок, завдяки чому їх можна вживати в їжу навіть під час дієт. Нехай Вас не бентежить, що компонентом цієї страви буде ще й картопля. Готувати ми будемо в мультиварці, а тому зайвих жирів він не вбере, як, наприклад, картопля, смажена на сковороді. Загалом, з цим блюдом Ви можете не побоюватися за свою фігуру!

 

Приготування ж картоплі з лисичками досить невибагливо, в чому Ви можете переконатися особисто, вивчивши даний фото рецепт!


Інгредієнти


  • Лисички
    (200 г)

  • Картопля
    (4 шт.)

  • Цибуля ріпчаста
    (1 шт.)

  • Твердий сир
    (100 г)

  • Кріп
    (за смаком)

  • Петрушка
    (за смаком)

  • Рослинна олія
    (за смаком)

  • Сметана
    (за смаком)

Кроки приготування

  • Отже, перш за все, займемося підготовкою всіх компонентів нашого страви:

    - лисички ретельно миємо у воді, видаляючи з них бруд і пісок, а потім розрізаємо кожен грибочок на дві половинки;

    - очищаємо картоплю від шкірки, потім ретельно її моєму і тільки потім нарізаємо невеликою соломкою;

    - сир натираємо на крупній або середній тертці;

    - ріпчаста цибуля наріжемо півкільцями;

    - зелень, а саме укропчик і петрушку дрібно шаткуємо.

    грибы лисички режем пополам

  • Наливаємо в каструлю невелику кількість соняшникової олії і протягом п'яти хвилин обсмажуємо в ньому цибулька (відповідно вибираємо режим «Смаження»). Після закінчення зазначеного вище часу, відправляємо до цибулі лисички і картопельку. Все це також обсмажуємо ще протягом двадцяти хвилин.

    картошка с грибами в мультиварке

  • На цьому етапі наше блюдо слід присипати сиром і зеленню і поставити його в режим «Гасіння» ще на 15 хвилин.

    картошка с грибами и сыром

  • Викладаємо готовий картопля з лисичками, запечені в мультиварці в тарілку і подаємо все це до столу!

    Картофель с лисичками запеченный в мультиварке готов!

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок