Як приготувати молоду картоплю, запечену в рукаві?

Сніданок, Страви з овочей

вкусный молодой картофель

Опис


Молода картопля запечена в рукаві - це один з кращих способів приготування цього овоча. У поєднанні з часником і прянощами картопелька виходить неймовірно смачною і апетитною!

 

Крім вищеназваних плюсів цієї страви можна назвати і ще один, до речі, не менш істотний! Запікати молоду картопельку в рукаві дуже просто! До того ж часу на це потрібно не більше сорока хвилин. І навіть якщо Ви не вмієте готувати, то впораєтеся з цим блюдом з легкістю!

 

Сподіваємося, що даний рецепт і наведені в ньому фотографії виявляться корисними, і Ви зможете приготувати ось такий гарнір і порадувати ним себе, а також своїх близьких!


Інгредієнти


  • Молода картопля
    (1-1,5 кг)

  • Масло вершкове
    (40 г)

  • Харчова сіль
    (1 ч. л.)


  • (1 ч. л.)


  • (1-1,5 ч. л.)


  • (1 щіпка)

Кроки приготування

  • Перше, що ми з Вами зробимо - це підготуємо необхідні інгредієнти! Їх, звичайно, не багато, але все-таки...

    До підбору картоплі поставтеся уважно! Він повинен бути за розміром приблизно однаковим, щоб всі пропеклося рівномірно.

    выбираем картофель для запекания

  • Зараз нашу картопельку ми дуже ретельно вимиємо, можна навіть за допомогою щітки. Потім його ми высушим і помістимо в рукав для запікання.

    картофель в рукаве для запекания

  • Також в рукав ми відправляємо вершкове масло, часник, паприку і сіль. З двох сторін рукав скручуємо і перев'язуємо. Потім гарненько її трясемо, перемішуючи весь вміст. Спеції повинні розподілитися по картопельки рівномірно.

    приправу для запекания картофеля отправляем в рукав

  • Тепер наш поліетиленовий рукав ми вкладаємо в форму для запікання.

    Как приготовить запеченную картошку?

  • Зробіть в поліетилені невеликі отвори, для того щоб пару було куди виходити!

    Запікати картоплю слід при 180 градусах до тих пір, поки він не стане м'яким. Перевірити це ви можете, проткнувши картоплину гострої шпажкою.

    Как проверить готовность картошки?

  • Подавайте молодий картопля, запечена в рукаві, з зеленню і овочами (ідеально в даному випадку підійдуть томати).

    Молодой картофель, запеченный в рукаве готов!

    Приємного апетиту!


  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок