Типова російська закуска - млинці з начинкою

Страви з м'яса

Млинці з начинкою з м'яса і солоних огірків


Інгредієнти:


  • яйця - 2 шт.;

  • молоко - 300 мл;

  • соняшникова олія - 2 ложки (столові);

  • борошно - 4 ложки з гіркою;

  • сіль - щіпка;

  • цукор - столова ложка;

  • заздалегідь обсмажене м'ясо - 200 г;

  • солоний огірок - 1 шт.;

  • майонез - 2 столові ложки;

  • кілька стебел лука.

  • Млинці з різними начинками - відмінне ласощі на швидку руку. Готові млинці мають дуже ніжний і нейтральний смак, що дозволяє начинити їх будь-якою начинкою. Склад начинки можна придумати самостійно, це дуже зручно в разі термінової утилізації тих чи інших готових продуктів, які залишилися після святкового столу. А можна скористатися даними рецептом і приготувати млинці з начинкою з смаженого м'яса і солоних огірків.


    blini-myas-ogur-03

    Готуємо рідке тісто для млинців. Для цього в глибокий посуд вбиваємо два яйця, додаємо до них щіпку солі і столову ложку цукру. Розмішуємо віночків яєчну суміш.


    blini-myas-ogur-04

    Слідом вливаємо в суміш молоко. За допомогою віночка ретельно перемішуємо суміш.


    blini-myas-ogur-05


    Додаємо до яєць дві столові ложки соняшникової олії.


    blini-myas-ogur-06


    Вводимо в тісто борошно. Добиваємося повного з'єднання всіх компонентів. Стежимо за тим, щоб у тесті не залишалося грудочок борошна.


    blini-myas-ogur-07

    Сковороду, змащену невеликою кількістю рослинної олії, ретельно розпалює.



    Якщо сковорода напруженні не досить добре, то млинці будуть прилипати до її поверхні.


    blini-myas-ogur-08

    Вливаємо в центр сковороди неповний ополоник. Дуже швидко круговими рухами руки, що тримає сковороду за ручку, розливаємо тісто по всій поверхні. Обсмажуємо млинець близько 45-60 секунд, потім, акуратно підчепивши краю млинця, перевертаємо його на протилежну сторону. Обсмажуємо ще небагато.


    blini-myas-ogur-09

    Готуємо начинку для млинців. Подрібнюємо смажене м'ясо і солоні огірки. Дрібно нарізаємо попередньо помиті стебла зеленої цибулі.


    blini-myas-ogur-10

    Беремо млинець. Змащуємо його поверхню майонезом, потім посипаємо цибулею.


    blini-myas-ogur-11

    Рівномірно розподіляємо начинку з огірків і м'яса по всій поверхні млинця. Звертаємо млинець «конвертиком».


    blini-myas-ogur-12

    Підігріваємо млинці з начинкою на сковороді, при цьому дозволяючи їм злегка підрум'янитися.

    Подаємо млинці гарячими. Приємного апетиту


    blini-myas-ogur-01


    Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "шашлик" без кавичок