Помідори з аспірином (на зиму)

Консервація

Помідори з аспірином (на зиму)

Соління завжди користуються успіхом - вони здатні не тільки прикрасити будь-який стіл, але і внести в нього фарби та смак...

Інгредієнти:


Кількість порцій:
9

Помідор
6 кілограм

Цибуля ріпчаста
4 головки

Морква
4 штуки

Часник
2 головки

Лист хрону
4 штуки

Петрушка
1 пучок

Вишневий лист
4 штуки

Лист малини
4 штуки

Лист смородини
4 штуки

Перець чилі
2 штуки

Цукор
400 грам

Сіль
Кілограма

Яблучний оцет
Літра

Вода
6 літрів

Аспірин
12 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Інгредієнти вказані з розрахунком на 4 банки,об'ємом 3 літри. Підготувати помідори промити і обсушити. Так само вчинити і з зеленню. Цибулю нарізати півкільцями, а моркву натерти на крупну тертку. Часник нарізати пластинками.
    Помидоры с аспирином (на зиму)

  • 2
    На дно банки викласти всю зелень, моркву і цибулю, зверху викласти помідори. В останню чергу - часник і перець чилі. Не забудьте також про аспірин - по 3 таблетки на кожну банку.
    Помидоры с аспирином (на зиму)

  • 3
    Приготувати розсіл - у воду (звичайну, холодну) додати сіль і цукор, влити оцет (не принципово яблучний, можна і звичайний). Добре розмішати, а коли сіль і цукор розчиняться, залити отриманим розчином всі банки.
    Помидоры с аспирином (на зиму)

  • 4
    Закрити капроновими кришками. Помідори готові. Вірніше, вони будуть готовими вже глибокої осені. А поки їх треба винести в прохолодне місце (підвал) на зберігання.
    Помидоры с аспирином (на зиму)

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок