Шніцель по-угорськи

Вечеря

Шніцель по-угорськи

Швидкий спосіб смачно приготувати вирізку яловичини? Шніцель! Але він же начебто робиться з свинини?! Неправда, даний рецепт з приготування шніцеля спростує поширена помилка.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Вирізка яловичини
500 грам

Масло вершкове
3 столових ложки

Соняшникова олія
3 столових ложки

Сире яйце
1 штука

Борошно
20 грам

Перець чорний мелений
за смаком

Сіль
за смаком

Панірувальні сухарі
80 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Спочатку на совість промиваємо м'ясо, попередньо поділену на шматки масою 100-150 грам. Відбиваємо його між харчових плівок, але дозволено замінити його розрізаним пакетом.
    Шницель по-венгерски

  • 2
    Вибудовуємо в ряд блюдця з борошном, яйцем, змішаним з нашими приправами (бо м'ясо саме не приправляється), і самими сухарями (не забороняється і натертий батон).
    Шницель по-венгерски

  • 3
    Викладаємо на розігріту заздалегідь разом з соняшниковою олією сковорідку, смажимо кожну сторону до кольору дорогоцінного металу, потім додаємо вершкового масла і продовжуємо тушкувати пару хвилин на вогні малої потужності, при цьому закривши сковороду. Так виглядатимуть нормальне м'ясо.
    Шницель по-венгерски

  • 4
    Так виглядає подгорелое м'ясо. Для гарніру підійде майже все, що використовується для курки. Шніцель готовий і Ви чудові!
    Шницель по-венгерски

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок