Гарнір з стручків молодого горошку

Вечеря

Гарнір з стручків молодого горошку

Смачний, корисний і незвичайний гарнір з стручків молодого горошку стане відмінним гарніром для будь-якої страви з м'яса.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
1

Стручки зеленого горошку
200 грам

Масло вершкове
100 грам

Сіль
щіпка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Соковиті і тонкі цукрові стручки молодого горошку ретельно промиваємо.
    Гарнир из стручков молодого горошка

  • 2
    Відрізаємо у них плодоніжку з одного кінця, а з іншого тягнемо за усик і відриваємо смужку, що сполучає дві половинки стручка. Без цього вона при смаженні стане дуже жорстким, як дріт, і її неможливо буде прожувати.
    Гарнир из стручков молодого горошка

  • 3
    Вершкове масло доводимо до рідкого стану в сотейнику.
    Гарнир из стручков молодого горошка

  • 4
    Як тільки стане рідким - вкидываем туди стручки горошку. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин, зрідка заважаючи.
    Гарнир из стручков молодого горошка

  • 5
    Як тільки масло почне темніти і стручки трохи припустятся - вимикаємо. Приправляємо і додаємо до будь-якого м'яса. Приємного!
    Гарнир из стручков молодого горошка

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок