Суп з фрикадельками і грибами

Супи

Суп з фрикадельками і грибами

Суп з невеликою кількістю фрикадельок можна віднести до прозорих, легких супів. Сушені гриби надають такого супу особливу пікантність і вишуканість. Їх потрібно буквально жменю. Для додання аромату.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Фарш м'ясний
250 грам

Цибуля ріпчаста
1 головка

Картопля
250 грам

Морква
Штуки

Гриби сушені
30 грам

Рис
2 столових ложки

Сіль
Чайні ложки

Приправа для м'яса
1 чайна ложка

Лавровий лист
1 штука



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Готуємо овочі. Промиваємо і чистимо картоплю, моркву і цибулю. У каструлю наливаємо 1.5 літра води. Закладаємо рис і сушені гриби. У даному рецепті використані опеньки сушені. Чудовий результат дають сушені білі гриби печериці. Можливе застосування свіжих, заморожених і консервованих грибів. Солимо наш суп. Варимо на повільному вогні хвилин 30.
    Суп с фрикадельками и грибами

  • 2
    Картоплю ріжемо на дрібні кубики розміром приблизно 1.5х1.5 сантиметра.
    Суп с фрикадельками и грибами

  • 3
    Половину цибулини ріжемо, кладемо в суп, іншу половину ріжемо дрібно і змішуємо з фаршем. У даному рецепті використовується яловичий фарш. Можливе застосування будь-якого м'ясного фаршу. У фарш додаємо сіль, спеціальну приправу і ретельно перемішуємо. Формуємо досить великі фрикадельки. По 2 штуки на одну порцію супу. Краще змочувати руки водою під час їх виготовлення.
    Суп с фрикадельками и грибами

  • 4
    Рис і гриби майже готові. Завантажуємо картоплю і фрикадельки в суп і варимо 15 хвилин, кладемо лавровий лист.Можна додати зелень. Вимикаємо вогонь і даємо супу настоятися хоча б 5-7 хвилин.

  • 5
    Подаємо суп з чорним хлібом. За бажанням, до нього додається майонез або сметана. Цей ароматний і легкий суп готується швидко, але він може прикрасити будь-який стіл.
    Суп с фрикадельками и грибами

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок