Спагеті зі стручковою квасолею

Другі страви

Спагеті зі стручковою квасолею

Зазвичай стручкову квасолю використовую, як самостійний гарнір і якості експерименту спробувала зробити у вигляді соусу до пасти. Вийшло чудове блюдо з звичних продуктів.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
4

Спагетті
400 грам

Квасоля зелена стручкова
500 грам

Морква
150 грам

Цибуля ріпчаста
150 грам

Болгарський перець
150 грам

Томатна паста
40 мілілітрів

Часник
3 зубчики



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Щоб добитися м'якості в смаку квасолі, необхідно її проварити в соленій воді протягом не більше 7-10 хвилин.
    Спагетти со стручковой фасолью

  • 2
    На сковорідці обсмажуємо окремо одну моркву.
    Спагетти со стручковой фасолью

  • 3
    Через короткий час додаємо цибулю, болгарський перець.
    Спагетти со стручковой фасолью

  • 4
    Як тільки овочі дійшли до готовності, додаємо трохи відварену квасолю, трошки водички і томатну пасту, так щоб інгредієнти повністю були в соусі.
    Спагетти со стручковой фасолью

  • 5
    Для гостроти видавлюємо часник в готову страву.
    Спагетти со стручковой фасолью

  • 6
    Для сервірування відварені спагетті накручуємо щипцями або виделкою, викладаємо в центр. Навколо поливаємо соусом.
    Спагетти со стручковой фасолью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок