Риба в пивному клярі

Страви з риби

Риба в пивному клярі

Риба в пивному клярі виходить ніжною і соковитою, набуває цікавий смак і аромат. Вона подобається практично всім любителям рибки.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Філе рибне
700 грам

Яйце куряче
2 штуки

Пиво світле
40 мілілітрів

Борошно пшенична
5 столових ложок



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Філе риби (це може бути і минтай, і пеленгас, і філе будь-якої іншої риби) нарізати порційними шматочками і посолити.
    Рыба в пивном кляре

  • 2
    Яйця збити з сіллю і додати борошно. Добре розмішати, щоб не було грудочок. Повинна вийти досить густа маса, тому борошна може знадобитися більше.
    Рыба в пивном кляре

  • 3
    Влити пиво і ще раз розмішати. Можна поперчити.
    Рыба в пивном кляре

  • 4
    Шматочки риби обмокнуть в кляр.
    Рыба в пивном кляре

  • 5
    Обсмажити рибу на соняшниковій олії з двох сторін (на середньому вогні). Ступінь рум'яності - на Ваш смак. Приємного апетиту!
    Рыба в пивном кляре

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок