Вареники "Рибки" в мультиварці

Обід, Вечеря

Вареники "Рибки" в мультиварці

Українські варенички з сиром, з подачею до столу в дивовижно красивою оболонці у формі рибок, викличуть захоплення не тільки зголоднілої дітвори.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
6

Сир
400 грам

Яйце куряче
1 штука

Цукор
150 грам

Борошно пшенична
2 склянки

Вода
Склянки

Сіль
за смаком

Масло вершкове
за смаком

Крупа манна
2 столових ложки



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Начинка для рибок включає: сир, манку, цукор і яєчко. У даному рецепті вона виходить нейтральною по смаковим якостям. Для ласунів збільште кількість цукру.
    Вареники

  • 2
    Оболонка рибок - це прісне пельменний тісто, замішане тільки на дуже гарячій воді і борошні. Щепоточка солі для смаку і ретельне ручне перемішування - відмінна еластичність, необхідна для ліплення гарантується!
    Вареники

  • 3
    Не залишайте вийшов колобок надовго на столі, а відразу закиньте в холодильник (обов'язково в целофановому мішечку або плівці). І буквально через кілька хвилин його можна пустити в роботу.
    Вареники

  • 4
    Відокремте невеликий шматочок тіста і розкачати витягнуту у формі овалу корж, по краю якої пройдіться ножем для декоративної різання чебуреків або равіолі так, щоб вийшла фігурка, як на фотознімку.
    Вареники

  • 5
    У місці передбачуваної хвостика зробіть фігурний поздовжній надріз, а там, де буде розташовуватися головка у рибки - прочертите пряму лінію. З використанням зубочистки нанесіть малюнок по обидва боки хвостовій частині. Трубочкою від соку сформуйте вічка (необов'язково). Де розташований животик, поки ще тільки уявної рибки, визначте 1 ч. ложку сирної суміші.
    Вареники

  • 6
    Зліпіть дві сторони коржі між собою, не зачіпаючи верхній частині. Сформуйте хвостик, притискаючи тісто до середини. Даний варіант припускає наявність фантазії кухаря, так що експерименти з тестом тільки вітаються.
    Вареники

  • 7
    Хребет у рибки, як і хвостик, потрібно оформити зубочисткою, а широку передню частину звузити. Далі зробіть маленькі защипчики, що нагадують лусочку, по всьому черевця.
    Вареники

  • 8
    Готових рибок розкладіть на оброблену борошном поверхню.
    Вареники

  • 9
    Змастіть парову чашку мультиварки коров'ячому маслом і покладіть туди наших чудових рибок. Не забудьте наповнити водою основну мультиварочную ємність.
    Вареники

  • 10
    «Варка на пару» протягом 40 хвилин перетворить фігурки з тіста у апетитне блюдо.
    Вареники

  • 11
    Красива, смачна і корисна їжа, як у нас, є запорукою фізичних сил і гарного настрою у дітей. Зараз ми старалися для них особливо!
    Вареники

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок