Яловичина в сирному соусі в мультиварці

Другі страви

Яловичина в сирному соусі в мультиварці

Яловичина з присмаком сиру в мультиварці виходить ароматнейше-найніжнішої, а смак її багато в чому залежить від смаку обраного сиру, тому і плавлені сирки потрібно вибирати свої улюблені, за своїм смаком.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Яловичина
Кілограма

Сир плавлений
200 грам

Цибуля ріпчаста
1 штука

Сметана 15% жирності
100 грам

Гірчиця
1 їдальня ложка

Сіль
за смаком

Спеції
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ріжу цибулю на четверокольца і перекладаю в мультиварку.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • 2
    Ріжу квадратиками (ромбиками, кружечками або як зручно) яловичину і перекладаю до цибулі.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • 3
    Включаю режим гасіння або випічки і залишаю тушкуватися в мульті, у власному соку, хвилин десь 40. Але в середині готування потрібно перевірити, чи є рідина. Якщо ні, до влити рослинного масла або води.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • 4
    Окремо змішую гірчицю, сметану,спеції.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • 5
    Виливаю до яловичині сметанно-гірчичний соус і викладаю шматочки плавлених сирків.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • 6
    Перемішую, додаю воду, сіль.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • 7
    Продовжую гасити. Час залежить від жорсткості самої яловичини, це може зайняти ще хвилин сорок, а може й годину-півтора. В процесі краще відкрити кришку мультиповара і ще хоч раз перемішати. Все готово. Не знаю навіть такого гарніру, до до-му яловичина в сирному соусі не підійшла б.
    Говядина в сырном соусе в мультиварке

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смакота" без кавичок