Салат з хріном, яблуком і морквою

Салати

Салат з хріном, яблуком і морквою

Традиційний салат з російської кухні. З досить звичних продуктів виходить привабливий салат з незвичайним смаком.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Корінь хрону
1 штука

Яблуко
2 штуки

Морква
2 штуки

Сметана 20% жирності
30 грам

Майонез
1 їдальня ложка

Сіль
щіпка

Цукор
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Зазвичай корінь хрону використовують в консервуванні, але можна і додати в салат. З хрону і моркву чистимо шкірку. Яблука використовуємо з шкіркою.
    Салат с хреном, яблоком и морковью

  • 2
    Для подальшого приготування потрібно терка або комбайн з шатківницею. Якщо використовувати терку, то краще вибрати великі зубці.
    Салат с хреном, яблоком и морковью

  • 3
    Заправляємо сметаною з майонезом, обов'язково додайте цукор і сіль. Потрібні пропорції цих інгредієнтів краще підібрати за індивідуальним смаком. Сіль і цукор підкреслять смак салату, це можна оцінити, спробувавши салат до і після, і відмінно поєднуються з коренем хрону. Салат викладаємо гіркою, посипаємо сушеної зеленню або свіжої, тільки дрібно нашаткованої.
    Салат с хреном, яблоком и морковью

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок