Рис з томатною пастою

Другі страви

Рис з томатною пастою

Для тих, хто не любить їсти сухий рис, можна спробувати поекспериментувати і зробити на гарнір потушенный рис в томатній пасті.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Морква
1 штука

Рис
200 грам

Окріп
500 мілілітрів

Зелена цибуля
2 стебла

Сіль
щіпка

Стрілки часнику
за смаком

Томатна паста
1 їдальня ложка



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Ретельно очищаємо і промиваємо морква, зелений цибулька і зелений молодий часник.
    Рис с томатной пастой

  • 2
    У сковороду наливаємо масло і додаємо порізаний на четвертинки моркву, а за нею - гуртки зеленого лука і часничку. Підсмажуємо все близько 10 хвилинок.
    Рис с томатной пастой

  • 3
    Промиваємо білий рис і відправляємо його до овочів. Перемішуючи, смажимо близько 2-3 хвилин.
    Рис с томатной пастой

  • 4
    Заливаємо окропом 1*2,5 (1 рису - 2,5 окропу) і додаємо томатну пасту. Приправляємо і ставимо на повільний вогонь на 20 хвилин. Заважати не треба, так як рис від помешиваний починає прилипати до дна!
    Рис с томатной пастой

  • 5
    От і все. Приємного!
    Рис с томатной пастой

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кулінарія" без кавичок