Булочки зі згущеним молоком і родзинками

Десерти

Булочки зі згущеним молоком і родзинками

Ах, як приємно вранці поласувати булочками, які мають дуже смачну начинку! Тісто булочок замішано за класичним рецептом.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
12

Борошно пшенична
2 склянки

Молоко 3,2% жирності
Склянки

Сухі активні дріжджі
10 грам

Цукор
2 столових ложки

Яйце куряче
2 штуки

Сіль
за смаком

Молоко згущене
2 столових ложки

Ізюм
125 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Отже, молока, дріжджів, яйця, цукру, солі і борошна замішуємо тісто, яке прибираємо в тепле місце, щоб воно збільшилося в розмірі. Коли тісто для булочок буде готове, ділимо його на кілька однакових шматочків. Кожен шматочок розкачуємо, надаючи йому форму овалу. Один бік надрізаємо ножем.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 2
    У центр вийшла коржі викладаємо (щоб не розтеклося) згущене молоко.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 3
    Поверх згущеного молока кладемо родзинки.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 4
    «Ховаємо» начинку під тією стороною коржі, де немає надрізів. Трохи прищипываем, щоб згущене молоко не вилилася під час випічки.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 5
    Накриваємо стороною з надрізами.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 6
    Викладаємо булочки на деко. Змащуємо збитим яйцем.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 7
    Випікаємо до підрум'янення.
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • 8
    Булочки з начинкою із згущеного молока і родзинок готові до чаювання!
    Булочки со сгущенкой и изюмом

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "смаколики" без кавичок