Курка, тушкована на овочах в казані

Другі страви

Курка, тушкована на овочах в казані

Коли для приготування обраний такий спосіб гасіння, в результаті ми завжди отримуємо корисне блюдо. А в даному рецепті курка і зовсім готується на овочах, на пару. Це ще один "плюс" рецептом.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
8

Морква
1 штука

Цибуля ріпчаста
3 штуки

Цукіні
400 грам

Картопля
1,2 кілограма

Курка
1 кілограм

Петрушка
за смаком

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
за смаком

Рослинна олія
50 мілілітрів

Приправа для курки
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Для даного рецепту нам потрібно жаровня або казан. Я використовую жаровню. Очищену моркву нарізаємо крупною соломкою. Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо великими кубиками. Подрібнені моркву і цибулю висипаємо в жаровню (казан). Додаємо рослинне масло, сіль, перець і все перемішуємо.
    Курица, тушеная на овощах в казане

  • 2
    Кабачок нарізаємо великими кубиками й викладаємо другим шаром на цибулю та моркву.
    Курица, тушеная на овощах в казане

  • 3
    Очищену картоплю нарізаємо великими шматочками і викладаємо все на шар з кабачка. Вливаємо 1 - 1,5 склянки води. Додаємо петрушку, сіль і перець за смаком.
    Курица, тушеная на овощах в казане

  • 4
    Зверху викладаємо шматочки курки. М'ясо солимо, перчимо і приправляємо спеціями.
    Курица, тушеная на овощах в казане

  • 5
    Жаровню (казан) закриваємо кришкою і ставимо на плиту. Готуємо страву 1 годину на помірному вогні. Потім всі верстви перемішуємо і кличемо всіх до столу. Приємного апетиту!
    Курица, тушеная на овощах в казане

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок