Риба в кунжуті з черрі

Страви з риби

Риба в кунжуті з черрі

Один з найбільш вишуканих і смачних рецептів приготування риби. Ви обов'язково оціните цей рецепт!

Інгредієнти:


Кількість порцій:
2

Філе рибне
300 грам

Соус гранатовий
2 столових ложки

Базилік свіжий
Пучка

Помідор черрі
8 штук

Кунжут
1 їдальня ложка

Насіння соняшнику
30 грам

Рослинна олія
1 їдальня ложка

Сіль
за смаком

Перець чорний мелений
щіпка

Лимон
за смаком



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Отже, підготуємо всі необхідні продукти: філе будь-якої риби без кістки, гранатовий соус, базилік, томати черрі, лимон, кунжут і насіння соняшнику, олія, сіль і перець.
    Рыба в кунжуте с черри

  • 2
    Кунжут і насіння соняшнику підсмажити на сухій сковороді до красивого золотистого кольору. Ви відчуєте приємний запах насіння.
    Рыба в кунжуте с черри

  • 3
    Філе риби обсмажити з двох сторін по дві хвилини в будь-якому рослинному маслі.
    Рыба в кунжуте с черри

  • 4
    Лимон нарізати кружечками. Черрі розрізати навпіл. Базилік нашаткувати.
    Рыба в кунжуте с черри

  • 5
    Підготовлені лимон, черрі і базилік додати до риби. Відразу ж полити гранатовим соусом. Залишити на вогні гаситися ще 2 хвилини. Поперчити, посолити за смаком.
    Рыба в кунжуте с черри

  • 6
    Викласти готову рибу на блюдо. Посипати обсмаженими насінням і кунжутом. Дуже смачна риба готова!
    Рыба в кунжуте с черри

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок