Соковиті крильця з сирками

Другі страви

Соковиті крильця з сирками

Крильця маринуємо в майонезі .Нарізаємо і викладаємо в ємність для запікання очищені і нарізані картоплю ,моркву ,перець ,сирок плавлений.Всі запікаємо.

Інгредієнти:


Кількість порцій:
5

Картопля
1 кілограм

Морква
2 штуки

Курячі крильця
1 кілограм

Майонез
250 грам

Рослинна олія
2 столових ложки

Сіль
щіпка

Перець чорний мелений
щіпка

Молоко 3,2% жирності
200 мілілітрів

Вода
100 мілілітрів

Болгарський перець
1 штука

Сир плавлений
300 грам



    Покрокова інструкція:



  • 1
    Крильця солимо ,перчимо маринуємо в майонезі на кілька годин .Іноді я їх мариную на ніч у холодильнику.
    Сочные крылышки с сырками

  • 2
    Картопля очищений нарізаємо кружечками і викладаємо в ємність для запікання.Моркву нарізаємо і викладаємо на картоплю.Все солимо і перчимо .
    Сочные крылышки с сырками

  • 3
    На картоплю і моркву викладаємо замариновані крильця .
    Сочные крылышки с сырками

  • 4
    Нарізаємо скибочками сирки і дрібно пір'їнками болгарський перець.
    Сочные крылышки с сырками

  • 5
    Зверху на крильця викладаємо шматочки плавленого сиру.
    Сочные крылышки с сырками

  • 6
    Засипаємо зверху нарізаним болгарським перцем ,додаємо воду і молоко.Ставимо запікатися в духовку приблизно на 40 хвилин.
    Сочные крылышки с сырками

  • 7
    Якщо у вас мало часу або проблеми з духовкою ,можна просто приготувати цю страву на газу у глибокій сковорідці під кришкою.Буде виглядати не так красиво ,але смакові якості не постраждають.Страва буде дуже ніжним і соковитим.
    Сочные крылышки с сырками

  • Рекомендуємо кулінарні рецепти:
    Додати коментар
    Ваше ім'я:  

    Напишіть слово "кухня" без кавичок